Proizvodi i usluge

Prometni znakovi i oprema Horizontalna signalizacija Svjetlosna signalizacija Ulične i službene ploče Turistička rješenja Reklamni paneli i totemi Klupe

Signalna strelica L15

Signalna strelica L15 je prometna oprema za označavanje mjesta i vozila gdje je prometna traka zatvorena. Prilagođena je upotrebi na ophodarskim vozilima te se može koristiti na svim prometnicama. Uređaj je jednostavnija varijacija Signalne ploče K17.

Uređaj se sastoji od 15 bljeskalica žute boje, promjera 200 mm - 10 W (LED) visokog intenziteta, aluminijske konstrukcije i daljinskog upravljača koji se pozicionira u kabini vozila. L15 ima mogućnost prikaza simbola: 

  • strelice desno,
  • strelice lijevo i
  • oznake „X“ (zabranjen prolaz)

Radi poboljšane vidljivosti, ugrađen je i senzor vanjskog osvjetljenja koje prilagođava intenzitet svjetlosti trenutnim uvjetima. Napajanje uređaja može biti 12 V ili 24 V. 

U sklopu usluge nudimo i izradu prilagođenih nosača kao i ugradnju na odabrano vozilo te mogućnost instalacije automatskog podizanja strelice (instalacija na krov). Aluminijskom konstrukcijom je postignuta manja masa čime je osigurano lakše rukovanje uređajem.

Signalgrad daje jamstvo na uređaj u trajanju od 12 mjeseci.